Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per veure la ‘Gala Internacional Homenatge a la Dansa’ al Centre Cultural Terrassa

30/04/2021

Sortegem una entrada doble per veure Gala Internacional Homenatge a la Dansa el diumenge 16 de maig a les 18h al Centre Cultural Terrassa. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 4 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Gala Internacional Homenatge a la Dansa

En el context de la 38a temporada BBVA de Dansa, aquest any 2021, l’any que més companyies hem convidat i més funcions veurem -un total de 35-, i després d’haver organitzat al llarg dels darrers anys més de 15 gales, amb ballarins d’arreu, ens sembla oportú convidar a un elenc de ballarins que ens mostrin un registre ben ampli de la dansa; des dels passos a dos més coneguts del ballet clàssic, a coreografies modernes i contemporànies i fins i tot una representació de l’escola bolera o el flamenc, en el que volem que sigui una gala internacional, homenatge a la Dansa!

Fitxa artística

Elenc (per ordre d’aparició): 

Ángel García Molinero i Haruhi Otani
Solistes de Compañía Nacional de Danza

Saïd Ramos i Ya Xue Garcia Navarro
Centre de Dansa de Catalunya
Finalista Grand Prix de Lausanne

Pau Altimira i Lia Suárez
Programa d’Alt Rendiment en Dansa

Tanit Cobas i Jaume Luque
Black Box Dance Company, Dinamarca
Siberia Danza, Barcelona

Antonio Casalinho i Margarita Fernandes
Conservatório Internacional de Ballet e Dança Annarella Sánchez
Grand Prix de Lausanne

Sergio Bernal
Sergio Bernal Dance Company

Júlia Martí i Josep Peñaloza
Programa d’Alt Rendiment en Dansa