Actualitat

Sortegem dues entrades dobles per a tres espectacles del Festival DANSAT

11/10/2022

Donem la benviguda a una nova edició del Festival DANSAT amb un triple sorteig d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, tot triant la funció amb la qual voleu participar. Caldrà fer-ho abans del dilluns 17 d’octubre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Els guanyadors/es podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Aquí teniu les funcions a les quals podeu apuntar-vos:

DIÀLEGS ALIANSAT (20 d’octubre a les 20h)

Diàlegs Aliansat dona nom a una sessió de peces breus de dansa contemporània. Les companyies que formen part del projecte Aliansat 21-22 aprofundeixen en la seva relació per teixir creacions conjuntes, buscant la base comú a totes elles, deixant-se influir i nodrint-se les unes a les altres.

Es podran veure les peces dels següents creadors, fruit del diàleg coreogràfic que han establert entre ells:

• Juan Carlos Lérida – Manuel Rodríguez – Lautaro Reyes
• Unaiuna – La Súbita
• Kiko López – Thomas Noone
• Lautaro Reyes – Xavi Auquer

Papillon, d’Àngel Duran (21 d’octubre a les 20h)

Àngel Duran presenta una nova proposta de dansa contemporània amb una posada en escena atractiva i futurista.

La tecnologia s’ha convertit en una extensió del nostre cos i alhora en una presó. El simulacre és addictiu i més atractiu que la realitat. L’expansió i l’edició infinites del jo són l’emblema de la nova llibertat: una versió distòpica dels antics anhels d’immortalitat. Aquesta proposta exposa la col·lisió entre l’impuls i la sensibilitat; la falsa llibertat i la llibertat real. Es qüestiona la nova identitat, la singularitat de les noves cavernes platòniques. El ball de llums constitueix la nova ceguera i els cables les noves cadenes.

Lua, de Cia Ancorae Danza (23 d’octubre a les 18.30h)

LUA° és una oda a la fisiologia femenina, a l’energia transformadora de l’úter. Sostinguda en quatre moviments coreogràfics, presenta quatre cossos que dansen en òrbites i geometries, habitant i bategant en els diversos estats hormonals del cicle menstrual sota la influència de la Lluna, “Lua” en gallec.

Òpera prima de la coreògrafa Andrea Jiménez, que revela un llenguatge propi, profundament híbrid, que aproxima el flamenc a l’escena de creació contemporània.