Actualitat

Sortegem 2 entrades dobles per veure “IRON MODVM” de Cia. Iron Skulls Co, al SAT

08/04/2021

Sortegem dues entrades dobles per veure IRON MODVM, de Cía. Iron Skulls Co pel divendres 16 d’abril a les 19.30h. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 13 d’abril a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

GUANYADORES: Mònica Monge i Montse Roig.

En cas que es mantingui el confinament comarcal, el sorteig es limitarà a les persones residents al Barcelonès.

Els guanyadors/es podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

IRON MODVM

El col·lectiu de dansa Iron Skulls Co. proposa una experiència tan diversa com els seus integrants, basada en les seves influències passades i presents.

Al llarg d’aquest esdeveniment, es podran veure dues peces que reflecteixen el treball de la companyia durant el seu viatge emergent en el món de les arts escèniques, i dues batalles en les quals els participants improvisen amb l’espai escènic, lumínic i sonor.

Peces:
We Are Just Okey
30 min.
Adrián Vega i Marina Pravkina

Azúl Petróleo (work in progress)
30 min.
Diego Garrido, Luis A. Muñoz, Moisés “Moe” i Héctor Plaza

Batalles:
Nicolas Ricchini vs Wondy
Essenzia vs Julia Sanz ‘Chuli’

iron skulls