Actualitat

Sortegem 2 entrades dobles per veure “INFERN” de Cia. La Taimada, al SAT!

13/05/2021

Sortegem dues entrades dobles per veure INFERN, de Cia. La Taimada pel divendres 21 de maig a les 20h. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 18 de maig a les 12h.

Guanyadors/es: Marc Fernández Mercadé i Ruth Morata (Amiga de la Dansa)

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Els guanyadors/es podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

INFERN

Infern és un projecte escènic creat per a diversos intèrprets que s’inspira en l’última taula del tríptic El Jardí de les Delícies de El Bosco i forma part d’una trilogia anomenada The Garden que tractarà les tres pintures del quadre.

Per La Taimada el purgatori de El Bosco s’assembla a la nostra vida actual, en la qual vivim condemnats a la soledat dels desitjos més íntims. Estem aparentment acostumats a la hipersexualització que veiem cada dia en tots els mitjans artístics visuals i musicals, però seguim sent una societat plena de tabús. El desig segueix sent territori privat. La Taimada fa de mirall d’aquesta pulsió insatisfeta, del desig incomplet.

infern sat

Fitxa artística
Direcció: Olga Álvarez i Jordi Cabestany
Coreografia: Olga Álvarez
Disseny sonor: Carlos Martorell
Disseny d’il·luminació: Joana Serra
Idea espai escènic: La Taimada
Disseny i realització espai escènic: Dani Pino
Disseny de vestuari: Xevi Fernandez
Intèrprets: Carlos G. Corchía, Iver Zapata, -Jay- Sergi Guzman, Junior Osas, Kharlos Villanueva, Iver Zapata, Raúl Lorenzo i David Monteagudo Alvarez.
Producció: Pau Estrem / La Taimada

Una producció de La Taimada amb la col·laboració de; Aliansat -SAT-, Terrassa Arts Escèniques, el Graner .