Actualitat

Sortegem 2 entrades dobles per veure el Ballet de Barcelona al Teatre Condal

03/06/2021

Sortegem dues entrades dobles per veure el Ballet de Barcelona el diumenge 13 de juny a les 18:30h al Teatre Condal (Av. del Paral·lel, 91, Barcelona). Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 8 de juny a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Els guanyadors/es rebran les entrades electròniques via e-mail.

Guanyadores: Maria Rueda Cegrí i Eugenia Morales Barquiel

Ballet de Barcelona

El Ballet de Barcelona torna al Teatre Condal per presentar un programa doble:
• Basat en la música, coreografia i escenografia de Txaikovski i Petipa, el 2n Acte del Llac dels Cignes presenta un elenc amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals.
• Tongues és la nova creació de dansa contemporània inspirada en l’obra i la vida de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX. “Com de petit pot ser un pensament per omplir tota una vida?

El Ballet de Barcelona va ser fundat per Chase Johnsey (Florida) i Carlos Renedo (Barcelona), tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi companyies com Les Ballets Trockadero, l’English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York. Junt amb la directora associada Carolina Masjuan, és ja referent internacional amb artistes de més de 16 nacionalitats. És la companyia professional de dansa contemporània i clàssica del país, lliure d’expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica o de gènere, practicant tracte just, transparència i inclusivitat.