Actualitat

Sortegem 2 entrades dobles per l'”Extended Performance” a la Central del Circ

12/07/2017

Coneixes les EP (Extended Performance) que organitza la Central del Circ amb els artistes que hi té en residència? L’APdC sorteja 2 entrades dobles per a veure la propera mostra, els dies 14 i 15 de juliol, a les 20h, programada dins el marc del Grec – Festival de Barcelona. 

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 13 de juny a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades a partir d’ 1 hora abans de l’espectacle a les taquilles de la Central del Circ (Moll de la Vela, 2, 08930 Sant Adrià del Besós).

Sobre l’espectacle

La Central del Circ acull els dies 14 i 15 de juliol, dins el marc del Grec Festival de Barcelona, EP (Extended Perfomance), espectacles de circ en construcció de to proper i intimista. EP és l’acrònim de l’Extended Play provinent de la música; una peça a mig camí entre un single i un long play, una maqueta de 20 minuts.

L’Extended Performance és una porta oberta per conèixer els darrers treballs de circ contemporani, una oportunitat perquè el públic i els professionals puguin gaudir i seguir de ben a prop peces que encara están en procés de creació. En aquesta edició d’EP, es presentaran treballs de les companyies Jose & Dani (Ningunapalabra) – prometedora companyia, medalla de plata del Festival Mondial du Cirque de Demain -, Marta Camuffi (Ballata per un’Ananas) – companyia seleccionada en el marc del projecte DE MAR A MAR -, Miguel Gigosos (Möbius) – amb un fragment del seu espectacle creat mà a mà amb el seu mestre Iris Ziordia, gran savi del malabar – i Andreu Casadellà (Tret de sortida) – amb el seu primer treball, un constant d’equilibri , només amb el trapezi washington i un gong.

Un moment únic per veure de primera mà el treball dels i les artistes que creen i assagen en aquest espai.