Actualitat

Sortegem 10 entrades dobles per “Això no és una visita”, de Toni Jodar al Caixa Fórum

03/05/2019
El ballarí i performer Toni Jodar ofereix la seva visió particular sobre l’exposició “Poètiques de l’emoció”, en una visita en què el nostre paper principal és acompanyar-lo, activar-nos en l’espai i exposar-nos a emocions.
“Això no és una visita” és una oportunitat per enriquir i renovar el concepte de visita guiada, que ofereix relectures de les exposicions a partir de la intervenció d’artistes convidats. L’activitat pretén situar l’exposició com un punt de partida i no com un discurs tancat, un espai de reflexió activa en sintonia amb el públic. Creiem que, de les exposicions, se’n poden fer tantes lectures com persones que travessen l’entrada i, a “Això no és una visita”, convidem persones del món creatiu a compartir la seva visió particular.
L’APdC sorteja 10 entrades dobles pel 9 de maig (5 per les 18.30h i 5 per les 19.30h).
Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 7 de maig a les 12h. Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Caixaforum, a Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8de Barcelona.