Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per “Yo, Carmen” amb María Pagés, al CC Terrassa

15/02/2018

Sortegem 1 entrada doble per a l’espectacle Yo, Carmen, de María Pagés, al Centre Cultural de Terrassa el dissabte 24 de febrer a les 20h.    

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 20 de febrer a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa.

Sobre l’espectacle:

Utilitzant els codis fonamentals del llenguatge flamenc i investigant dins i fora del mateix, María Pagés demostra ser una pionera en l’enteniment del flamenc com un art contemporani i viu. Ara, l’artista sevillana construeix i desenvolupa l’ànima femenina i obre la seva emoció i intel·ligència, com si d’un ventall es tractés.

Yo, Carmen integra vuit bailaoras i bailaores i set músics en directe que interpreten la música de Georges Bizet, referent essencial en l’educació sentimental i estètica de l’artista. També dialoga amb la música clàssica i popular, amb una combinació de guitarristes flamencs, un cel·lo i un violinista acompanyats per un percussionista.

La veu femenina reflexiona la rebel·lia davant el maltractament femení, les dependències com a conseqüència d’una submissió ancestral, respecte als cànons socials, les tradicions, les religions o les noves creences com la moda, la publicitat o la pròpia llibertat.

Yo Carmen recull la dona real, amb les seves contradiccions, els seus amors i els seus desamors, la seva força i la seva fragilitat. Pagés reivindica que ‘Carmen està en totes les dones i que totes les dones som Carmen’.

Més informació aquí.