Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per veure ‘El Trencanous’ a Terrassa

04/01/2022

Sortegem una entrada doble per veure ‘El Trencanous. PAR en Dansa’ el dissabte 22 de gener a les 18h a la Factoria Cultural de Terrassa. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 11 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer la persona guanyadora en aquesta mateixa notícia (la guanyadora també rebrà un correu de confirmació).

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

El Trencanous

El Trencanous és una obra de ballet amb partitura de Txaikovski, estrenada el 18 de desembre de 1892 al Teatre Mariïnski de Sant Petersburg, sota la direcció de Riccardo Drigo i amb la coreografia de Lev Ivànov. 

Aquest famós ballet nadalenc serà posat en escena amb la coreografia de Rodolfo Castellanos sobre la base clàssica de Petipà, i seguirà el guió original introduint petits canvis en els balls de cada país. A la primera escena es comptarà amb la participació d’alumnes més petits d’escoles de dansa del territori i hi haurà l’actuació de Drosselmeyer, un autèntic mag que ens transportarà a un món de fantasia inoblidable. 

El Trencanous reprodueix un món oníric ple de color i felicitat que fa volar la imaginació dels infants fins allà on són capaços d’arribar. Un espectacle d’alegria, color i dansa carregat de llum i fantasia que ens transporta a un somni molt real.