Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per veure ‘Coppélia’ al Centre Cultural Terrassa

30/03/2021

Sortegem una entrada doble per veure Coppélia, amb els ballarins i ballarines de PAR en Dansa pel diumenge 18 d’abril a les 18h. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 6 d’abril a les 12h.

GUANYADORA: Gisela Riba Vegas. 

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Coppélia

Aquest ballet, considerat una comèdia dramàtica, és la producció de PAR en Dansa amb el que els ballarins defensen una aposta actualitzada del clàssic. Miquel G. Font és qui dissenya el mirall en el que mostra com la història clàssica de l’inventor que crea una nina realista i com un jove s’enamora d’aquesta es reflexa en un context actual, amb un humor negre i amb missatges clars en el que qualsevol s’hi pot sentir directe o indirectament identificat. També a nivell coreogràfic, amb la precisió que el seu treball requereix i excloent la jerarquia interna típiques de les produccions clàssiques com ara els rols, gènere o protagonismes, amb una estètica global entre realista i conceptual, el missatge general de Coppélia quedarà imprès en les nostres ments tant a nivell visual com a nivell acústic amb la música de Léo Delibes.

Fitxa artística i tècnica

Direcció i dramatúrgia: Miquel G. Font

Producció: PAR en Dansa

Coreografia: Miquel G. Font

Música: Leo Delibes

Vestuari: Marta Muiños

Escenografia, Disseny gràfic i Projeccions: Miquel G.Font

Responsable Tècnic: Enric Salvador

Espai Sonor: Pol Baltrons

Il·luminació: Santi Miquel

Tramoia: Carles Pirla

Elenc:

Ballarins del PAR en Dansa 

Ballarins convidats:

Maria Torrents – Formada com a ballarina a l’Institut del Teatre IT Dansa, dirigit per Catherine Allard, Maria Torrents treballa més endavant amb companyies com Phase Zero Productions, Berlin Expat Theater o Tanzpeicher Wützburg. És membre d’Habemus Corpus, dirigit per Miquel G. Font des de 2020. 

Franz Nabar Martínez – Format al Conservatorio Profesional de Danza de Riba-Roja del Turia i ballarí al Malandin Ballet de Biarritz, va tenir el primer contacte amb Miquel G. Font en la creació fundadora de Ballet Contemporani de Catalunya, l’any 2020. 

Diego Urdangarín – Format al Conservatorio de danza de José Uruñuela i a la Ballett Akademie Hochschule für Musik und Theatre de Munich (Alemanya), s’estrena com a professional al South Bohemian Balle de la República Txeca.