Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per veure ‘Balletto del Sud’ a Terrassa

22/09/2021

Sortegem una entrada doble per veure ‘Balletto del Sud’ el dissabte 9 d’octubre a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa (antic Centre Cultural de Terrassa). Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 28 de setembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Sòcia guanyadora: Riikka Laakso.

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Balletto del Sud

La companyia italiana porta la música d’Igor Stravinski amb dos ballets coneguts i estimats pel públic. L’ocell de foc va ser el primer encàrrec que els Ballets Russos van fer al compositor i que el van portar a l’èxit. La consagració de la primavera coreografiat per Nijinksi quan es va estrenar el 1913, ha estat font d’inspiració per nombrosos grans coreògrafs del segle XX i en aquesta ocasió veurem una revisió d’aquesta peça feta per un dels coreògrafs més admirats actualment a Itàlia: Fredy Franzutti.

El Balletto del Sud va ser fundar el 1995 per Fredy Franzutti, un dels coreògrafs més coneguts i apreciats a Itàlia i a l’estranger, convidat del Teatre Bolshoi de Moscou, de l’Òpera de Roma, de l’Òpera de Sofia, de l’Òpera de Montecarlo, de Magdeburg, de Tirana i Bilbao. Reconegut pel Ministeri del Patrimoni i Activitats Culturals des de 1999, la companyia és una de les més populars a Itàlia, presenta un equip format per 18 solistes de diferents nacionalitats, d’alt nivell tècnic i capaç d’alternar-se en els rols principals.