Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per “Fragments Reloaded” de Sharon Lavi al SAT! Teatre

18/05/2017

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Fragments Reloaded de Sharon Lavi el divendres 26 de maig a les 20.30h al SAT! Teatre. Informació de l’espectacle aquí.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 23 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! Teatre (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Sobre l’espectacle

El coreògraf i ballarí israelià Sharon Lavi – establert des de fa més d’una dècada a Barcelona –  estrena al SAT! Fragments reloaded una nova versió de l’espectacle de tap dance Fragments estrenat el 2011 a París.

La nova creació posa èmfasi en la seva trobada amb el passat i per això compta amb la col·laboració d’Another Direction Workshop, la companyia en què el coreògraf es va formar a Israel i que recentment ha estat premiada en diferents competicions del país. ADW destaca per una llarga trajectòria d’integració del claqué en l’escena de la dansa contemporània d’Israel. També hi col·laboren intèrprets del Luthier Tap Program i la companyia de Claqué Coco Comín.

Amb tres músics (percussió, veu i violoncel) i més d’una desena de ballarins damunt l’escenari, Fragments reloaded desfragmenta el codi artístic de Sharon Lavi i explora les seves influències rítmiques. El treball dona a conèixer un estil de claqué personal, dinàmic i genuí i abasta els fonaments bàsics de la seva trajectòria creativa i cultural.

Sharon Lavi Company es va fundar l’any 2002 sota el nom de Tapeplas juntament amb Yaron Engler i d’altres ballarins de l’escena de Barcelona. Després de vàries produccions – BoomBach, Monkeys o Epic, a partir del 2011 la companyia pren el nom del seu fundador i director arístic, Sharon Lavi. SLC és actualment companyia resident a l’Escola Luthier.

El divendres 26, després de la funció, hi haurà col·loqui amb la companyia.

Fitxa artística

Direcció: Sharon Lavi

Coreografia: Sharon Lavi i Mandy Kol

Ballarins: Sharon Lavi, Mandy Kol, Estefanía Porqueras, Isabel lasa, Linda Maestrini, Alex Dufour, Inbal Gilad, Annalisa mattioli, Deborah Masaro i Matteo Donelli. Amb la col·laboració especial dels ballarins d’Another Direction Workshop (Israel), Luthier Tap Program 2016-2017 i la companyia de claqué Coco Comín.

Músics:  Tato Sassone (percussió), Albert Bolea (veu) i Paula Sànchez (violoncel).

Llums: Evarist Varela

So: Toni Castaño

Regidoria: Joan Terrassa