Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per “Closer”, de Thomas Noone al SAT!

27/11/2017

Sortegem 1 entrada doble per a l’espectacle Closer, de Cia. Thomas Noone Dance, per la funció del divendres 8 de desembre a les 20.30h al SAT.  

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 30 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del SAT Teatre (c/ Neopàtria 54, Barcelona).

Sobre l’espectacle:

Nova creació de Thomas Noone Dance, Premi Ciutat de Barcelona, amb elements gestuals i recursos de clown que busca aproximar la dansa i el circ. La peça indaga en les relacions del ser individual amb el col·lectiu. Com d’aprop podem estar d’algú? Quant mostrem de nosaltres mateixos? Fins a quin punt ens coneixem?

Quina acció ens trairà i quan ens traïm a nosaltres mateixos? Una peça per a sis intèrprets que aniran teixint una xarxa de relacions a través d’una dansa molt expressiva i acrobàtica.

FITXA ARTÍSTICA

Director i coreògraf: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Jeronimo Forteza, Eleonora Tirabassi, Gemma Güell i Pierfrancesco Porrelli / Producció i comunicació: Sara Esteller / Cap tècnic: Jimmy Strom / Disseny d’imatge: Eusebio López