Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per a Umbra al SAT!

15/03/2018

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a Umbra, de la cia. Múcab Dans, el 23 de març a les 20.30h al SAT Teatre.    

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 20 de març a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle:

Umbra és un espectacle interactiu pluridisciplinar de dansa, música i interacció multimèdia, que conflueix en un llenguatge visual, poètic i intens. L’espectacle ens parla d’afrontar les pors, de trencar rutines, constriccions socials i regles establertes per alliberar el nostre jo oprimit.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Toni Mira / Coreografia: Yuria Omedis / Composició musical: Marc Bahamonde / Intèrpret: Yuria Omedis / Músic: Joan Laporta / Programació interactiva: Marta Verde, Jordi Salvadó i Joan Laporta / Disseny de llums: Bernat Jansà / Escenografia: Santi Cabús / Vestuari: Elisa Echegaray / Vídeo: Francesc Isern.

Més informació aquí.