Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per a l’estrena de La Piel Vacía al SAT!

18/01/2018

Sortegem 1 entrada doble per a l’estrena de la coreografia completa de La Piel Vacía, finalista del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2016, el 27 de gener a les 20.30h al SAT Teatre.    

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 23 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle:

Tractament, valor, sensació i sentit de la forma. La pell com a contorn, límit i mitjà. Com habitar la pell? Com traspassar-la?

Estrena de la coreografia completa finalista del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2016. Un espectacle on la il·luminació,  l’escenografia, el vestuari i l’espai sonor dialoguen amb la coreografia per crear les atmosferes, el so, els espais, els plecs i les arrugues que habiten la pell.

Més informació aquí.