Actualitat

S’organitzen unes jornades sobre Educació física, inclusió i alumnat amb discapacitat

25/05/2009

Els propers 25 i 26 de juny es duran a terme a Barcelona les primeres jornades “Educació física, inclusió i alumnat amb discapacitat”, que organitzen l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE), el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical i Corporal de la UB, l’Institut Barcelona Esports (IBE), Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), la Secretaria General de l’Esport, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Aquestes jornades tenen com a finalitat servir d’espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències entre el professorat d’Educació Física. Es vol proporcionar models de pràctiques inclusives al professorat dels diferents nivells educatius així com crear un marc de refelexió sobre la inclusió i la normalització social de l’alumnat amb diferents discapacitats. Les Jornades es duran a terme al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

Consulteu el tríptic de les jornades.

Si voleu col.laborar activament en aquestes jornades presenteu una comunicació:

· Elaborar un document que no superi els 15 fulls de 2100 espais en format Word o Open Office, lletra 12 punts, interliniat 1.5.
· Fer constar en l’arxiu el titol del treball que voleu presentar, les paraules clau i un resum de 10 linies.
· Especificar les dades dels autors/es (nom i cognoms, adreça personal i professional, telefons de contacte i correu electrònic).

Per a més informació contacteu amb:
Dra. Merche Rios Hernández
mercherios@ub.edu