Actualitat

S’obren les votacions pel Premi APdC 2008

17/04/2008

El Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril), l’APdC entregarà els guardons Soci d’Honor i Premi de l’APdC.

El guardó Soci d’Honor s’entrega a una persona que hagi demostrat, impulsat i incentivat l’interès per la Dansa a Catalunya. La Junta ha escollit aquest any a Mercè Mor per la seva trajectòria com ballarina -amb Joan Tena entre altres-, intèrpret d’una de les primeres experiències de video-dansa amb l’obra ‘El Cigne’ i com a pedagoga i incentivadora de la dansa a Lleida, traspassant la seva experiència a les noves generacions.

El Premi de l’APdC s’entrega a una persona, entitat, companyia o associació per la seva aportació continuada en favor de la Dansa. El vot dels 350 associats de l’APdC determina quin dels tres candidats proposats per la Junta obtindrà el Premi aquest 2008.

Candidats al Premi APdC 2008:
Assumpció Aiguadé
Per la seva llarga trajectòria com a ballarina (ex principal ballarina del Liceu) i com a mestre de dansa. Manté en actiu l’antic estudi del mestre Joan Magrinyà i ha format nombrosos ballarins i mestres de dansa.

Mercedes Recacha
Per la seva trajectòria com a ballarina professional i pel seu esforç i implicació constants en la lluita per la defensa i millora dels drets laborals dels professionals de la dansa. Per les seves col·laboracions desinteressades amb l’APdC al llarg dels anys.

Toni Mira
Per la seva tasca com a president de l’APdC en les dues últimes legislatures, com a mediador en les negociacions mantingudes amb les administracions competents per millorar la situació de la dansa. Per la seva actitud sempre conciliadora, oberta i dialogant.

Coneixerem el guanyador en l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc el 29 d’abril a dos quarts d’onze del vespre a L’Estruch de Sabadell.