Actualitat

S’obren les convocatòries dels fons 2009

22/05/2009

Aquest matí han sortit publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) tres de les convocatòries acordades pel Plenari del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) dirigides a creadors, investigadors, organitzacions i col·lectius culturals per a projectes de creació artística i pensament contemporani. Les convocatòries obertes són per les línies de recerca i creació, producció, i exhibició i difusió.

Enguany els projectes s’hauran de presentar en un termini de 20 dies a partir de demà, és a dir l’11 de juny com a molt tard. Tota la informació sobre cada convocatòria i modalitats, així com els formularis, condicions i text del DOGC està disponible per a la consulta pública al web cultura.gencat.cat/conca. El CoNCA ha posat en marxa també un servei d’informació telefònica per tal que els interessats puguin plantejar els seus dubtes.

En el curs de les properes setmanes sortiran també les convocatòries dels fons per formació i perfeccionament i pels creadors en residència.