Actualitat

“Sistema” de Laurato Reyes, primer premi del VIII Certamen Coreogràfic de Sabadell

16/10/2013

Diumenge 6 d’octubre es van donar a conèixer els guanyadors del Certamen Coreogràfic de Sabadell que enguany ha arribat a la seva vuitena edició. Els premis atorgats han estat els següents:

El 1r premi ( 1000€) una residència de creació a l’Estruch per la peça: Sistema” ( cia Camaralucida ). Coreografia de Lautaro Reyes. Interpretada per: Alba Barral y Javier G. Arozena. Música: Michael Allan Patton, Lautaro Reyes.

El 2n premi ( 500€ ) per la peça: Hookeddirecció i coreografia de Judith Argomaniz, interpretada per: Judit Argomaniz i Lautaro Reyes, música: Fink “Honesty”, Pan Sonic “Keskeisvoima”, Wolfgang Amadeus Mozart “Piano Concerto No.4 in G, K.41”.

El Premi Popular (escollir pel públic ) per la peça: LAPSO de la cia. Nadine Gersparcher .Creació : Helena Canas, David Nóvoa i Nadine Gerspacher i interpretació: Helena Canas i David Nóvoa.

El Premi de participació al Certamen Burgos-NY 2014 per la peça Inningsde la cia. Lamajara danza. Coreografía e interpretació: Daniel Rosado, Roser Tutusaus i Reinaldo Ribeiro .

El jurat va estar format per:

Roser Lopez Espinosa ( ballarina i coreografa )

Guido Sarli (guanyador del 1r premi de l’any passat )

Elena Carmona (Graner Centre de creació de Barcelona )

Ivana Miño (actriu i ballarina)

Meritxell Checa (coreògrafa i ballarina sabadellenca)

Alberto Estebanez (Director Certamen de Burgos)