Actualitat

Sismògraf i Recomana.cat creen un taller de crítica de dansa per a instituts

30/01/2018

No és el primer projecte que fa entrar la dansa als instituts d’Olot (amb el Tots Dansen es treballa una coreografia amb alumnes i professors d’edudació física) però ara el Sismògraf va més enllà i s’alia amb el Recomana.cat per impartir un taller de comunicació sobre dansa. L’objectiu és que els joves aprenguin a redactar un programa de mà, una crítica o una crònica sobre un espectacle de dansa.

Es planteja una sessió per a professors de quatre hores a càrrec de l’equip del Recomana, on es donaran eines per guiar els possibles textos relatius a l’espectacle. A més, també es posarà en context i es donaran conceptes bàsics sobre dansa, necessaris per fer una bona crítica. El taller tan es pot fer en català, castellà, anglès, francès o alemany, segons les preferències de cada centre educatiu.

La proposta és que aquest taller l’imparteixi als alumnes que ballen la coreografia del Tots Dansen o bé als dels cursos anteriors, per tal que es comencin a introduir al món de la dansa.

Dilluns 29 de gener, es va fer la sessió formativa per als professors d’instituts que vulguessin portar el taller a l’aula, a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

Per a més informació, cliqueu aquest enllaç.