Actualitat

Ja us podeu inscriure com a professionals al Sismògraf 2021

10/03/2021

Enguany el festival s’estendrà del 8 al 30 d’abril i reivindicarà la presencialitat adaptant els espais, els aforaments i fomentant els espectacles a l’aire lliure

El Sismògraf ha anunciat la programació de l’edició d’enguany, que se celebrarà del 8 al 30 d’abril. En total, es podran veure 36 espectacles a Olot i a una desena de municipis de la comarca, a més d’instal·lacions artístiques, conferències, presentacions de llibres i exposicions, entre altres. 

Per a aquest any atípic, el festival reivindica la presencialitat adaptant-se en tot moment a les mesures de prevenció i seguretat que dicti la situació sanitària: tindrà lloc en aforaments reduïts, en espais adaptats i, la majoria d’ells, a l’aire lliure. A més, la programació del Sismògraf 2021 s’estendrà en més dies -un mes respecte del cap de setmana llarg habitual- i es presentarà de forma més dosificada i escampada en el temps i els espais, tant al municipi d’Olot com a la resta de la comarca.

Com a novetat, aquesta edició sorgeix el concepte d’univers creatiu, sota el qual determinats artistes presentaran un seguit de propostes diverses que aniran més enllà d’un sol espectacle. Aquest 2021 l’univers creatiu estarà dedicat a l’artista barceloní Joan Català i s’ha batejat amb el nom Les càbales d’en Joan.

Consulteu tota la programació

Sismògraf per a professionals

A partir d’avui, i fins el 30 d’abril, us podeu inscriure com a professionals al Festival Sismògraf 2021. Això us permetrà:

  • Accés a l’espai professional
  • Accés a la jornada professional virtual del dia 8 d’abril
  • Accés al llistat de contactes dels professionals acreditats
  • Accés al programa del Sismògraf Professional, que inclou fitxes de totes les companyies i espectacles amb dades de contacte, informació de la jornada PRO…
  • Entrades a preu reduït pels espectacles de pagament (3€)

Iniciar la inscripció