Actualitat

SindicArt organitza el curs ‘Drets de propietat intel·lectual i d’imatge en el sector artístic. Entitats de gestió’ (16 de gener)

03/12/2012

Vols saber què són els drets d’imatge? I per què t’interessen si ets un professional del sector artístic? Saps quines són les diferències entre els drets d’imatge i els drets de propietat intel·lectual que generes com a intèrpret? En quina mesura pots controlar el seu ús i explotació? Quin són els seus límits?

Quin es el funcionament de les entitats de gestió respecte els seus socis i respecte els drets de propietat intel·lectual que aquests generen?

Qui?
Cristina Calvet,
Advocada de l’ AADPC i membre del  Comitè Científic i professora del Máster en Drets de la Propietat Intel·lectual i industrial del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Quan?
16 de gener de 2012 (dimarts), 17 h – 19.30 h (hora finalització aproximada)


A On?
Fàbrica de creació Fabra & Coats
Carrer Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Metro: Sant Andreu (Lína L1 – vermella)

Matrícula: 10 € per socis de l’AADPC, Ad’EC, APDC, AREC, ATECAT
20 € per no-socis.

El nombre de places és limitat. Les inscripcions seran tingudes en compte per rigorós ordre d’arribada. Seran vàlides un cop omplerta la fitxa d’inscripció i rebut l’ingrés bancari (al compte 0487 – 1371 – 13 – 2000008813 (BMN – Caixa Penedés, titular: SindicART), indicant el nom i la referència FORM5. Si ho feu manualment al caixer no cobren comissions.

Aquesta formació es cobra amb un preu simbòlic per formalitzar l’assistència i poder confirmar el nombre de places. Tots sabem que les coses gratuïtes no es valoren i no avisem quan no hem pagat res. Nosaltres, però, hem de poder saber quantes persones assistiran, perquè és important per poder preparar el material i tenir la sala a punt.


APUNTA’T OMPLINT EL FORMULARI