Actualitat

S’inaugura el cicle ‘Llançar el cos a la batalla’

03/03/2008

El dimecres 5 de març  a les vuit del vespre s’inaugura, al vestíbul del Mercat de les Flors, el cicle Llançar el cos a la Batalla, organitzat conjuntament pel Mercat de les Flors i AREAtangent. Es tracta d’un cicle de joves coreògrafs i propostes teatrals emergents. Les activitats d’AREAtangent tindran lloc principalment els dimecres al hall del Mercat de les Flors, els dijous a COMRàdio.

El Mercat aposta per coreògrafs joves i en coprodueix els seus darrers treballs. Es tracta de creadors guanyadors del Premi + A prop, presents en el darrer bkstx o seleccionats entre les cases de dansa d’Europa en el programa IDEE.

AREAtangent, per la seva banda, presenta una programació especial gratuïta amb un total de 8 propostes de nova creació al vestíbul del Mercat de les Flors, 4 programes de ràdio especials amb públic en directe, una instal·lació permanent durant tot el cicle i creacions de vídeodifusió.

I per reforçar la idea del Mercat de les Flors com a punt de trobada a més a més s’oferirà un servei de restaurant obert cada dia a partir de les 20h. Del 5 al 30 de març el Mercat de les Flors i AREAtangent llancen el cos a la batalla per a la nova creació.

IPer inaugurar el cicle es durà a terme una performance dins la instal·lació permanent de Sílvia Delagneau i Joan Galí amb Roberto Fratini i seguidament la proposta Jazz a les fosques d’Ignasi Terraza i Cristina Martín amb direcció escènica d’Iban Beltran.  El hall així mateix comptarà amb un servei de restaurant.

Per seguir l’agenda del cicle i consultar els vídeos mireu les dues webs.