Actualitat

Silvia Batet guanya el Premi de Dansa 2020 de l’Institut del Teatre amb ‘Oblivion’

30/11/2020

Silvia Batet ha estat la guanyadora de la sisena edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre celebrada aquest diumenge 29 de novembre al Mercat de les Flors. La coreografia premiada, ‘Oblivion’, està interpretada per Marta García, Vera Palomino, Raquel Romero, Pere Seda i Anna Serra, i rebrà una dotació econòmica per poder-se estrenar al proper Festival Grec 2021.

A banda de la coreografia guanyadora, el jurat també ha entregat el Premi a la Millor Ballarina a Paula Tato, una de les ballarines de Japan de Mabel Olea, una altra de les coreografies nominades.

Silvia Batet també s’ha endut el Premi del Públic amb ‘Oblivion’, mentre que el SAT Espai Dansat ha lliurat el seu guardó a la peça de Mabel Olea ‘Japan’, que es podrà veure al SAT Teatre en la temporada 2020-21.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals. Està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner, SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l’Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L’Estruch.