Actualitat

Set sòcies de l’APdC premiades al Certamen Coreográfico de Madrid

14/12/2020

Després de la sessió de finalistes del 34 Certamen Coreográfico de Madrid, Paso a 2 ha fet públics els principals guardons d’aquesta edició, d’entre els més de 30 que s’ofereixen entre premis en metàl·lic, residències, beques i més. Set sòcies de l’APdC s’han endut algun guardó d’aquest certamen que porta des de 1987 fent de catalitzador de nous projectes coreogràfics.

El Primer Premi l’ha guanyat FILIA ET FOBIA, d’Olga Álvarez, de La Taimada, que s’emporta 5.000 € i l’assistència a la Setmana d’Investigació Coreogràfica, Bassano del Grappa, Itàlia, organitzada pel Centro per la Scena Contemporanea i Operaestate Festival Veneto. A més serà convidada a ser membre de emprendo Danza durant 1 any.

Filia-et-Fobia–J.C.-Arevalo

La resta de sòcies premiades han estat:

#YOSOLOQUIERÍABAILAR de Laura Lliteras i Marina Fullana (Balears). Premi: Residència a L’Estruch, Sabadell.

#11 Coreografia i Interpretació: Laura Alcalà i Emma Riba (Cataluña) – Companyia: La Súbita. Premi: Residència a Tanzhaus Zürich.

MEOHADIM de Jacob Gómez (Catalunya). Premi: Residència a seu de Losdedae, Alcalá de Henares, dins de LSD Movement.

El jurat encarregat d’atorgar els premis l’han format Antonio Ruz, María Fuentes, Elena Azzedin, María González i Eva Viera. La resta de premiats es poden consultar a la web del certamen.

En el certamen paral·lel Me, Myself and I, dedicat als solos en format de germen, la guanyadora ha estat Cecilia Colacrai amb R. A. V. E.