Actualitat

Sevilla acollirà del 19 al 21 de novembre Mercartes, el Mercat de les Arts Escèniques

04/07/2008

El Palau d’Exposicions i Congressos de Sevilla (Fibes) acollirà la tercera edició de Mercartes, Mercat de les Arts Escèniques, del 19 al 21 de novembre de 2008. Mercantes està organitzada per la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris i Circuits de Titularitat Pública; la Federació Estatal d’Associacions d’Empreses de Teatre i Dansa; la Coordinadora de Fires de les Arts Escèniques de l’Estat Espanyol i el Palau d’Exposicions i Congressos de Sevilla.

Mercartes és un esdeveniment amb un caràcter marcadament professional l’objectiu del qual és mostrar la realitat del sector de les arts escèniques d’Espanya. Així, serà aparador de la realitat escènica actual, un punt de trobada entre el sector públic i el privat, una visió del mercat en el qual productors i exhibidors, institucions i empreses puguin intercanviar la informació així com conèixer l’oferta i la demanda actual d’un dels sectors culturals més dinàmic i interessant.

Mercartes ha obert ja la reserva d’espais per a la participació del sector professional de les arts escèniques: companyies, creadors, productors, distribuïdors, exhibidors, gestors culturals i proveïdors, entre d’altres.