Actualitat

Sessió de GYROKINESIS®, la propera formació dins el cicle d’intensius de l’Obrador de Moviments

06/02/2019
El 2019 l’Obrador de Moviments aposta pels intensius. Al llarg de l’any convidarà ballarins/creadors que formen o han format part de companyies emblemàtiques de la dansa.
El tret de sortida el va donar Pau Aran, amb un taller de “Tècnica, creació i cerca de moviment, Laboratori de Dansa Teatre”, el 19 i 20 de gener.
Continua Analía Ponts amb una sessió de GYROKINESIS®, mètode de treball corporal dedicat a la fluïdesa i expansió del moviment. Aquest treballa l’essència del moviment, la seva connexió profunda amb la respiració i el desenvolupament de les capacitats sensorials. Adreçat a artistes de diferents disciplines (actors, ballarins, músics, etc). 16 de febrer, de 16 a 18h. 25 euros preu general, i 20 pels socis/es de l’APdC.  
Jone San Martín realitzarà un taller de tècnica d’improvisació i eines per la creació dirigit a professionals de les arts escèniques, ballarins, actors, artistes plàstics, músics, fotògrafs i també a persones interessades a investigar el cos en moviment o a trobar un espai de creació i explorar a través del moviment. El 23 i 24 de març, de 10 a 17h. Preu: 120 euros (110 euros per socis/es APdC i alumnes Obrador).
A més, el mètode Feldenkrais tornarà a l’Obrador de la mà de Thomas Kampe l’11 i 12 de maig.
Els socis i sòcies de l’APdC tenen descompte en les tarifes d’aquests intensius.

Més informació sobre aquests intensius aquí.
Entrenaments per a professionals en col·laboració de l’APdC
Des de setembre, l’Obrador de Moviments ofereix a les seves instal·lacions entrenaments de clàssic per a professionals, que s’organitzen conjuntament amb l’APdC, tots els dilluns i dimecres de 10 a 11.30h.