Actualitat

Servei d’acompanyament psicològic per a socis i sòcies de l’APdC

20/09/2023

Pressió, estrès, ansietat escènica, desmotivació, sobrecàrrega física i mental són aspectes que acostumen a acompanyar a qui es dedica professionalment a la dansa. Sense oblidar les lesions, la intermitència laboral, la transició professional, la competitivitat, la frustració davant de negatives a projectes o convocatòries…

Amb aquests condicionants és imprescindible comptar amb eines psicològiques per afrontar cada una d’aquestes etapes i aconseguir resultats tant mentals com físics.

Des de fa tres anys, l’APdC ofereix a les persones associades a l’entitat un acompanyament psicològic amb sessions subvencionades amb les professionals Carolina Cadevall i Mariví Miranda, que treballen cada cas particular amb l’objectiu d’aportar una sèrie d’eines que ajudin a afrontar aquestes situacions tan comunes al nostre sector.

És un servei exclusiu per a socis i sòcies de l’APdC i és limitat. S’hi poden acollir un màxim de 20 persones a l’any, les quals han d’inscriure’s a un formulari, indicant amb quina de les dues professionals es vol fer l’acompanyament. L’adjudicació del servei és per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.


PREUS

  • Primera sessió gratuïta (entrevista informativa): presencial o online.
  • De la 1a a la 5a sessió, l’APdC pagarà el 50% de la sessió i el pacient el 50% restant directament a la psicòloga.
  • De la 6a a la 10a sessió, l’APdC pagarà el 30% de la sessió i el pacient el 70% restant directament a la psicòloga.
  • A partir de la 11a sessió, el pacient pagarà el 100%.

Consulta les tarifes aquí

OPCIONS

Carolina Cadevall

L’objectiu de les sessions és posar a l’abast els recursos necessaris i facilitadors per tal que els i les professionals de la dansa puguin assolir el seu màxim nivell de satisfacció personal i professional, a través de l’aprenentatge de diferents habilitats psicològiques i acompanyament.

Carolina Cadevall és psicòloga especialista en arts escèniques i esport, sempre enfocada en l’àmbit social i artístic, establint sinergies entre els dos. S’ha format al llarg dels anys amb varietat de mestres en diferents disciplines dins la dansa i el moviment.

Fundadora i responsable del projecte QUE TOMBA I QUE GIRA @qtombaiqgira (Psicologia, art, esport i moda)

+ Psicòloga especialització clínica.

+ Postgrau en Psicologia aplicada al rendiment esportiu.

+ Especialitzada en rendiment artístic.

+ Professora de dansa i de pilates.

+ Impulsora i responsable dels projectes SOMDANSA (Activitats artístiques i esportives inclusives)  i IRIS PLATAFORMA (Espai de Salut Mental i Benestar).

Formació i experiència complementària:

Artteràpia, Mindfulness, Escenoteràpia, Psicografologia, Consciència i Reeducació Corporal, Dansa Inclusiva, Expressió Corporal, Intervenció amb víctimes de violència de gènere, Primers Auxilis Psicològics.

Mariví Miranda

A les sessions es treballen tan temàtiques puntuals com la seva relació amb aspectes més amplis i més profunds de la persona, que conformen el procés terapèutic i de creixement personal. El treball és a través d’una mirada humanista que considera a la persona i les seves potencialitats com a promotores del canvi, treballant a través dels processos emocionals i cognitius que intervenen en la nostra personalitat i conducta.

Mariví Miranda és Llicenciada en psicologia, té un Màster de recerca en psicologia de l’esport i l’activitat física i Postgrau en Gestió de Recursos Humans. És ballarina amateur i coneixedora del món de la dansa. La seva passió per la psicologia aplicada a la dansa va néixer fa 17 anys i l’ha portat a estudiar i investigar sobre aquesta especialitat. Compta amb un ampli recorregut en l’àrea de la psicologia organitzacional i s’ha dedicat a l’àmbit de la criança i l’educació.

Actualment, combina la seva pràctica psicoterapèutica amb l’acompanyament a ballarins i institucions de la dansa.