Actualitat

Seleccionats per al projecte Circula!, iniciativa estatal per a facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa

29/07/2015

• El projecte està impulsat per les associacions professionals de dansa de Catalunya (APdC), Comunitat de Madrid (APDCM), i Comunitat Valenciana (APDCV).

D’entre les prop de 40 propostes rebudes, els 3 seleccionats són:

-Cía. Poliana Lima (de Madrid) per la coreografia Atávico.
Es podrà veure el 10 de desembre a la Sala Hiroshima (Barcelona)
 
-Cia. Lali Ayguadé (de Catalunya) per les coreografies Saba i Incógnito
Es podrà veure el 25 de novembre al Teatre el Micalet (València)
 
 -Cía.OtraDanza (de Valencia) per la coreografia Polvo
Data per determinar. Es podrà veure a la Sala El Mirador (Madrid)

La valoració i selecció l’ha dut a terme una comissió integrada per representants dels espais d’exhibició que acullen les propostes i un membre de la junta de les associacions impulsores (APDCV / APDCM / APdC). L’esmentada comissió ha tingut en compte la qualitat de la proposta, la trajectòria dels creadors i creadores, i la innovació.

Els seleccionats a més de mostrar la seva peça, realitzaran una proposta formativa.

Sobre Circula!…

CIRCULA! Tren de creació i formació en Dansa, una iniciativa que neix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa, impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), i l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV).

Circula! neix com una necessitat dins el context de les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.