Actualitat

Seleccionats per al projecte ‘Ballar ens fa bé’ – Dia Internacional de la Dansa 2016

21/12/2015
D’entre les 15 propostes presentades a la convocatòria ‘Ballar en fa bé’- Dia Internacional de la Dansa 2016, de l’APdC els professionals seleccionats són:


Múcab Dans. Joan Laporta i Irina Martínez – El Vendrell. Centre d’Educació Especial Garbí.
www.elvendrelleduca.cat/index.php/especial

Elisa Huertas – Lloret de Mar. Aula municipal de teatre d’adults.http://www.lloret.org/catala/teatre/catala/Teatre/teatrelloret_formacio.asp

Iera Delp i Anna Rubio- Guissona. Colla Castellera Margeners. http://margeners.cat/

La comissió de selecció ha estat formada per: Cecília Colacrai, Sebastián García-Ferro i Isabel Ollé.

 

Dia Internacional de la Dansa 2016

Tots ballem a la nostra manera, i la dansa forma part de les nostres vides des que naixem. Ballar ens aporta moltes coses, és un art escènic, integrador, saludable i educatiu. Aquest any volem que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l’exhibició d’un espectacle, siguin els veritables protagonistes. Volem que la dansa arribi allà on no arriba, a col·lectius que no n’han tingut contacte, per tal de què puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors.

Per aquest motiu hem cercat 3 professionals de la Dansa que vulguin desenvolupar una activitat/projecte, sota el lema “Ballar ens fa bé”, amb l’objectiu d’apropar la dansa, d’una forma lúdica, a un col·lectiu o un grup de persones que no n’estigui familiaritzat.

 

Aquesta activitat, proposada lliurement pel professional, es desenvoluparà de gener a abril i finalitzarà amb una presentació pública el 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa.