Actualitat

Seleccionats els quatre projectes de Carretera i Dansa

22/02/2019
Al mes de novembre passat l’APdC obria convocatòria d’una nova iniciativa, Carretera i Dansa, amb l’objectiu d’impulsar projectes de creació de nous públics que es desenvolupin en municipis de Catalunya on la dansa no hi acostuma a arribar.
Aquests projectes podien estar enfocats des de qualsevol vessant, (creativa, teòrica, pràctica, respectant i potenciant la diversitat existent) i tenir qualsevol característica (activitat de formació, exhibició, activitat lúdica, conferència, etc). Podien estar destinats tant al públic general com als professionals de la dansa.
Els projectes seleccionats, que rebran cadascun un ajut de 1.000€ (els quals, no poden suposar més del 75% del pressupost total de cada projecte) per part de l’APdC, són:
  • Demarcació de Barcelona: Balla i deixa-ho anar. La gestió del dol a través de la Dansa i l’expressió corporal en les sessions d’Educació Física, de Nadia Pessarrodona a Sant Vicenç dels Horts.
  • Demarcació de Girona: La Selva Dansa. Creant comunitat i dansa a la comarca de La Selva, de Sara Garcia Guisado a Arbúcies.
  • Demarcació de Lleida: Sense l’arbre soc una dona morta. Dansa a l’entorn d’arbres singulars del Parc Natural de l‘Alt Pirineu, d’Anna Rubio als municipis de l’Alt Pirineu – La Vall Farrera.
  • Demarcació de Tarragona: La Pe i el Cordi fan ballar a l’escola, de Teresa Aguadé a Reus.

La comissió de selecció, formada per Mariona Castells i Arantza López, han destacat l’alta qualitat de les propostes presentades. L’APdC celebra la gran acollida de la iniciativa i treballarà per a la continuïtat.