Actualitat

L’APdC organitza una segona trobada amb socis i sòcies sèniors per a resoldre dubtes sobre la jubilació

03/04/2024

Serà dijous 18 d’abril a les 17h a La Caldera de la mà de l’advocada de l’associació Andrea Leunda

Podeu confirmar assistència i enviar-nos els vostres dubtes sobre el tema al següent formulari

Fa un parell de mesos, l’APdC va organitzar una primera trobada amb sòcies majors de 65 anys. Arran de la bona rebuda de la iniciativa i dels dubtes que hi van aparèixer, organitzem una segona sessió el 18 d’abril amb totes aquelles sòcies sèniors que hi puguin estar interessades. En aquesta trobada comptarem amb la participació de l’advocada Andrea Leunda, que ens explicarà tot allò que cal tenir en compte respecte a la jubilació dels i les professionals de la dansa:  

  • Requisits de la jubilació general: anys cotitzats, etc.
  • Requisits per accedir a la jubilació anticipada com a artista, especialment si acredites vuit anys cotitzats com a ballarí/na.
  • Compatibilitat de la pensió de jubilació amb l’activitat artística

Volem que aquesta sessió sigui pràctica i entenedora i que després d’assistir-hi, tingueu clar tot allò legal que té a veure amb la jubilació, tingueu més o menys de 65 anys. Per això, si teniu algun dubte concret, envieu-lo a través d’aquest formulari, ja que ens servirà per preparar la sessió. Us preguem que confirmeu la vostra assistència a través del mateix formulari.

La intenció d’aquestes trobades és anar adaptant-nos a les inquietuds, dubtes i necessitats del grup. Volem trobar-nos i escoltar-vos, crear un espai segur on puguem compartir coneixements i pràctiques, posant en valor la vostra experiència dins el sector amb l’objectiu de trobar noves vies d’intercanvi i d’acompanyament. Si teniu alguna aportació o suggeriment per a futures sessions, no dubteu a venir o a contactar-nos!