Actualitat

Segona edició del cicle Territori en Dansa, noves tendències i participació

04/03/2014

Del 14 al 16 de març tindrà lloc al Centre Cívic Teixonera la segona edició del cicle Territori en Dansa, noves tendències i participació, que comptarà amb 6 espectacles de diversos estils de dansa, entre ells Quan el territori dansa, coreografia grupal amb la participació de veïns i veïnes del territori, amb la coordinació i coreografia de Miquel Barcelona i Laura Vilar.

D’altra banda, el cicle comptarà amb  6 workshops a càrrec de Miguel Rodríguez, Mercedes Boronat, Sabine Dahrendorf, Anna Sánchez, Roger Galtells i Eva Yufra. A més a més, es podrà veure el documental El esfuerzo y el ánimo, projeccions de vídeodansa, el concurs ‘Dansa en vídeo’,  l’exposició fotogràfica dansa ‘#feelingdance by my umbrela’ de Mireia Rodríguez, entre d’altres.

Territori en Dansa sorgeix de la necessitat del moviment actiu de l’entorn, la necessitat d’ expressar-se a través del cos i la dansa al barri de la Teixonera, un barri amb un moviment associatiu molt actiu. El cicle va néixer com a plataforma acollidora i dinamitzadora i amb els següents eixos conductors: actualitat, fusió, noves tendències i participació col·lectiva.

Veure tota la programació