Actualitat

Se celebra la 2a Trobada Internacional Mujercreadora

03/04/2008

Del 14 al 21 d’abril, se celebra a Los Santos de Maimona, Badajoz (Extremadura) la 2a Trobada Internacional Mujercreadora 08, que presenta un programa ambiciós amb l’objectiu de millorar les relacions entre Cultura i Societat, Esforç i Valoració, Home i Dona, Art i Comunicació, Maduresa i Creativitat, Cultura i Professió, Formació i Experimentació, Empresa i Igualtat. La clausura coincidirà amb el dia 21 d’abril, ‘Dia Internacional de la Creativitat i la Innovació’.

Les activitats d’aquest programa 08, conscientment i indirectament, treballen valors que tenen a veure amb la igualtat de gènere, respecte, tolerància, convivència, dignitat i llibertat. Activitats impulsores de l’Art, la Cultura, la Creativitat i les Noves Tecnologies, com a possibles eines d’Intervenció Social.

Mujercreadora 08, serà un espai de delit, gaudi i diversió, oferint a tots els seus participants i assistents, una programació de qualitat, plena de coratge, passió, eufòria, amor, poesia, melodia, gust, benestar i sobretot molta creativitat.