Actualitat

SAVE THE DATE: El 22 de febrer organitzem la 2a edició dels Motors de Creació

19/12/2019
Després de l’èxit de la primera edició (podeu consultar la relatoria aquí) el dissabte 22 de febrer l’APdC torna a organitzar la jornada Motors de Creació al CCCB, amb l’objectiu de tornar a convidar coreògrafs/es i creadors/res a parlar, discutir i reflexionar sobre la creació en dansa.
Enguany la jornada girarà al voltant de l’univers creatiu de quatre artistes: Pere Faura, Janet Novas, Salva Sanchís i Amaranta Velarde. Al matí, s’organitzaran laboratoris pràctics, on cada artista compartirà amb els participants diferents eines per a la creació, amb l’objectiu de descobrir la seva metodologia de treball en el procés creatiu. S’hi podrà assistir com a participant o com a observador extern.
A la tarda, es durà a terme una taula rodona amb els artistes participants i quatre convidats, on es parlarà de com aborden els diferents aspectes del procés creatiu, per a poder conèixer les respectives/diferents aproximacions a la creació.
I durant tota la jornada hi haurà disponibles quatre instal·lacions, desenvolupades per Faura, Novas, Sanchís i Velarde i que, ja sigui a través de documents, exemples visuals o referents, ens acostaran als seus processos creatius. Es desenvoluparan dues visites guiades (a les 17h i a les 18h) per ells mateixos on ens explicaran els materials exposats.

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament (tant per la jornada en general com per la participació als laboratoris i a les visites guiades) a través d’aquest formulari.