Actualitat

Salva Sanchís guanya el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa

01/02/2019
Salva Sanchís ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa. El jurat, integrat per Àngels Margarit (presidenta), Jordi Sora, Gastón Core, Mariana Giustina i Beatriz Fernández ha atorgat, per unanimitat, el premi a Salva Sanchis, per la presentació de l’obra Radical Light “per la seva excel·lent escriptura coreogràfica que en la seva recerca del moviment aconsegueix transmetre una gran potència expressiva i una singular bellesa”. 
A més, el jurat ha fet una menció a Núria Guiu per la peça Likes “on integra la seva recerca coreogràfica i antropològica, a més d’una magnífica interpretació”.

L’Ajuntament convoca aquests premis anualment amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen  

L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dijous, 14 de febrer, al Saló de Cent en un acte presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, i conduït per l’actriu Àgata Roca.
Podeu consultar les premiats en totes les categories aquí.