Actualitat

S’acosta La Mostra d’Igualada, la 27a fira de teatre infantil i juvenil

08/03/2016

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 35.000 espectadors i 500 professionals. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger. La 27a edició tindrà lloc del 7 al 10 d’abril de 2016.

D’entre les més de 400 sol·licituds de participació rebudes, la direcció artísticaha seleccionat una cinquantena per la seva qualitat, contemporaneïtat, originalitat i capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Hi tenen cabuda tots els gèneres escènics (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidiscipli­nar, etc.), tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també hi actuen formacions espanyoles i internacionals.

A més a més, La Mostra és un punt clau de trobada del sector professional, que gaudeix d’un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i un conjunt d’activitats paral·leles com conferències, sessions de speed meetings, un mercat de projectes (pitching) i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

Pots consultar el programa en aquest enllaç.