Actualitat

S’acosta la IV edició del Festival Més Dansa de Reus

16/09/2009

La quarta edició del festival Més Dansa de Reus se celebrarà del 13 al 18 d’octubre i comptarà amb noms destacats de l’escena nacional i internacional, com el del ballarí i coreògraf Ángel Corella, el creador Roberto Oliván i el coreògraf Toni Mira.

El festival començarà el 13 d’octubre al Teatre Fortuny acollirà amb el Corella Ballet Castella-Lleó, dirigit per Ángel Corella. Aquest espectacle es podrà veure també en aquest mateix teatre el dia 14.
D’altra banda, la sala Santa Llúcia acollirà una sèrie de coreografies de curta durada, com “Entre la ficció i la realitat”, peça que la ballarina de Reus Júlia Pérez ha desenvolupat sota la tutoria de Toni Mira. El 17 d’octubre, la companyia Nats Nus durà el seu espectacle “Slot” a la plaça del Mercadal i aquest mateix dia, al Teatre Bartrina, s’estrenarà “Mermaid’s Call”, un espectacle del ballarí i coreògraf Roberto Olivan produït pel CAER-Centre d’Arts Escèniques de Reus que compta amb dos ballarins, dos acròbates, un músic d’ electrònica i una cantaora entre el repartiment.

El festival acabarà amb una master class de Roberto Olivan el 18 d’octubre al matí.