Actualitat

Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al gener

29/12/2011

Del proper 9 al 30 de gener , les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina i corògrafa Roser López Espinosa. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Roser López Espinosa
Graduada en Dansa Contemporània per la Theaterschool d’Amsterdam, segueix tallers de coreografia a la SNDO i entrenaments amb Jaume Miró Montoliu (ex entrenador de la selecció espanyola de gimnàstica). Al 2005 rep la beca danceWEB-Europe. Ha ballat a Holanda amb Magpie Music Dance Company, Marta Reig Torres i Pere Faura. A Barcelona ha treballat amb Àngels Margarit / Cia Mudances, Iago Pericot, Las Malqueridas i Bebeto Cidra. Manté una estreta complicitat des de 2008 amb Àngels Margarit / Cia Mudances, actualment interpreta el seu emblemàtic solo Corol·la, de 1992.
Com a coreògrafa, els seus treballs de creació han rebut diversos premis internacionals: The lizard’s skin rep el Primer Premi de Solos de Masdanza 2006; Còncau II, el Segon Premi de Noves Tendències del Certamen de Burgos 2008; Miniatura rep el Tercer Premi al Certamen de Madrid 2010 i és seleccionada per la xarxa europea Aerowaves 2011. Els seus treballs s’han pogut veure a festivals internacionals d’Espanya, Holanda, Alemanya, Itàlia, República Txeca, Eslovènia, Egipte i Japó.
Com a professora ha donat diversos cursos i tallers de dansa contemporània i improvisació.

Recordeu que els vals s’adquireixen a la Caldera. Per qualsevol dubte ens podeu escriure a: projectes@dansacat.org.