Actualitat

Resum del curs “Com elaborar una sol·licitud de subvenció?”

16/12/2010

El passat cap de setmana va tenir lloc al Palau Moja el curs “Com elaborar una sol·licitud de subvenció?”, organitzat per l’APdC amb l’objectiu d’ajudar als professionals de la dansa a l’hora de redactar les sol·licituds de subvenció.

El curs va consistir en 3 classes teòrico-pràctiques a càrrec de Montse Prat, llicenciada en Història de l’Art i experta en gestió cultural; i Meritxell Felip, llicenciada en interpretació i experta en gestió cultural. Ambdues d’Eteri Produccions. A més, per a contestar a dubtes concrets dels assistents, al final de la darrera sessió van estar presents el Director del CoNCA, Pep Montes, i la coordinadora de l’àrea de projectes del CoNCA Lluïsa Sala.

Als pdfs a peu de pàgina trobareu un resum del contingut del qual es va parlar. Es van tractar els següents temes: Com redactar i explicar la teva idea artística? Què ha de contenir el teu dossier?; com es fa un pressupost?; i com presentar la teva sol·licitud de subvenció?

Us recordem que els socis de l’APdC que tingueu dubtes podeu demanar-nos un assessorament enviant un e-mail a projectes@dansacat.org.