Actualitat

Resum de l’Assemblea Anual de l’APdC

31/01/2013

L’Assemblea ordinària de l’APdC es va celebrar el passat dissabte 19 de desembre a la Fabra i Coats (nova seu), de les 10 a les 15h. A la trobada anual, a la que van assistir més de 30 socis, es va avaluar el treball de l’APdC durant el 2012 i es van presentar els plans de futur.  De la junta directiva hi van estar presents:  Xavier Martínez (president), Mercedes Recacha (secretària), Gemma Calvet (tresorera), Jordi Cortés (vocal), Cecilia Colacrai (vocal), Sabine Dahrendorf (vocal) i Sebastián García Ferro (vocal). També va estar present tot l’equip de gestió:  Cèsar Compte (gerència), Xènia Guirao (comunicació), Gemma Daban (atenció al soci i administració) i Jetti Hoenisch (coordinadora de projectes).

L’equip de gestió va fer un resum del treball dut a terme durant el 2012 en l’àrea sindical, l’ àrea de polítiques culturals, l’àrea de polítiques educatives, els projectes culturals (DID i Premis Dansacat), la comunicació, els serveis als socis, i el pressupost. Després de fer aquest  repàs es va obrir el debat. Van sortir molts temes com l’avaluació dels premis Dansacat, la inclusió de socis d’altres estils de dansa, etc., i van quedar molts temes pendents  que es tractaran en una segona trobada al mes de febrer.

Al pdf a peu de notícia trobareu el document que es va projectar durant l’assemblea on s’explica amb més detall els punts anteriorment mencionats.