Actualitat

Resum de la reunió amb les escoles municipals de dansa

28/07/2011

El passat 30 de juny va tenir lloc a la seu de l’APdC una reunió -organitzada per l’associació- amb les escoles municipals de dansa de Catalunya. L’objectiu d’aquesta va ser la conceptualització d’un informe sobre la situació de la pedagogia de la dansa a les escoles municipals, que ens servirà per veure quin és l’estat de la qüestió, i serà la a base per anar treballant i fer xarxa.
 
D’entre totes les escoles municipals convocades hi van assistir representants de l’Escola Municipal de Música i dansa de Santa Perpètua de Mogoda, l’Escola Municipal de Música i Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca.

Trobareu el resum de la trobada al pdf a peu de pàgina. Des de l’APdC volem realitzar aquest tipus de treball amb tots els diferents tipus d’escoles per tal d’obtenir una fotografia real de les necessitats de la docència de la dansa a Catalunya.