Actualitat

Quants alumnes poden assistir a una classe de dansa amb les noves restriccions?

22/02/2021

Nombroses persones associades s’han posat en contacte amb nosaltres per aclarir quines restriccions d’aforament havien de seguir les escoles de dansa ara que poden reprendre part de la seva activitat. Atesa la complexitat de la normativa, que varia segons l’alumnat i certificat de cada centre, us facilitem un resum de les actuals mesures:

Ensenyament reglat i escoles de dansa autoritzades

Els ensenyaments de règim especial reglats i les escoles de música i de dansa autoritzades pel Departament d’Educació han d’adoptar mesures per reduir l’assistència presencial dels seus alumnes. Podeu consultar el pla sectorial amb les mesures que cal seguir durant el curs 2020/21.

Centre de formació de dansa no autoritzats

Els centres de formació de dansa no autoritzats podran realitzar activitats dirigides a infants d’educació infantil i primària fins a un màxim de sis alumnes per aula. Només els centres que organitzin activitats extraescolars mantenint els grups estables escolars o part d’aquests poden desenvolupar les activitats amb més de sis alumnes per aula, sempre que no hi participin alumnes d’altres grups estables.

Podeu llegir la resolució de les noves mesures fent clic aquí.


ARTICLES RELACIONATS

El Procicat flexibilitza les mesures referents a activitats extraescolars