Actualitat

Resolució de la 2ona convocatòria de residències artístiques al Graner

20/02/2012

La resolució de la 2a convocatòria de residències del GRANER s’ha tancat amb un total de 22 propostes rebudes, que configuren un mapa heterogeni d’estils amb companyies de solvència contrastada i també creadors emergents. Després d’un estudi detallat valorant l’interès artístic i les necessitats tècniques de cada proposta, el GRANER ha ampliat el nombre de propostes acceptades de 4 a 7 per la qualitat artística dels projectes.

Set companyies i creadors seran residents a la fàbrica de creació GRANER després d’haver-se resolt el 13 de febrer la 2ona convocatòria de residències per part d’una comissió d’experts representant el Mercat de les Flors, les associacions de companyies (ACPDC) i de professionals (APdC) del sector de la dansa de Catalunya. 

Els propers residents seran: Ariadna Estadella, Cie Emmanuel Grivet, Colectivo Sr. Serrano, Emiliano Sanchez i Eugenio Szwarcer, La Intrusa Danza, Sebastián García Ferro i Tomas Danielis, Umma Umma Dance i Manuel Rodriguez.

El Graner s’inclou dins el Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu donar suport i recolzar la creació a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament. L’APdC, junt amb l’ACPDC, forma part de la comissió de seguiment.