Actualitat

Recta final de “Junts per la Dansa. Mesures pel desenvolupament de la Dansa a Catalunya”

18/03/2011

Com ja us hem anat informat a l’APdC hem elaborant un document amb recomanacions per al bon funcionament del sector.

Durà el títol “Junts per la Dansa. Mesures per al desenvolupament de la Dansa a Catalunya” (fins al moment anomenat Manifest de la Dansa), i es presentarà públicament amb motiu del Dia Internacional de la Dansa 2011.


Quin objectiu té el document “Junts per la Dansa” ?

Llençar un missatge clar sobre les necessitats de la Dansa, posant l’accent al perquè d’aquestes necessitats, i en les recomanacions per al bon desenvolupament d’aquesta disciplina artística.

Com s’ha elaborat ?

L’APdC va realitzar –durant el 2009 i el 2010– una trentena d’entrevistes a professionals del sector, tant de l’àmbit de la pedagogia i l’educació, com de la creació. Durant el 2010 vam fer l’anàlisi de totes les aportacions, comparant-ne el contingut per extreure’n els punts en comú.


A qui s’adreça?

Principalment a l’Administració Pública local (programadors de teatres, polítics de cultura, educació,…), per donar-los una visió clara de què és la Dansa a Catalunya.

Pots consultar l’esborrany (textos i imatges provisionals):  “Junts per la Dansa. Mesures pel desenvolupament de la Dansa a Catalunya. Si tens algun comentari el pots fer arribar fins al 29 de març a comunicacio@dansacat.org. (Fianlitzat el termini d’esmenes)