Actualitat

Quins coneixements t’agradaria impartir a l’APdC? Obrim convocatòria de propostes de tallers formatius!

19/11/2018

Un dels pilars de l’activitat de l’APdC és la formació, pensada per a què els nostres socis i sòcies puguin complementar els seus coneixements, intentant que, al llarg de l’any, l’oferta abasti el màxim d’àmbits professionals de la dansa.

Precisament per a què encara sigui el més variada i interessant possible, de cara al 2019 oferim la possibilitat que siguin els socis i sòcies els que proposin i imparteixin, part d’aquesta formació, a través d’una convocatòria de propostes de tallers.
Digues-hi la teva! Quins coneixements t’agradaria compartir amb la resta d’associats? Proposa’ns un taller que vulguis impartir, de 4 a 8 hores, sobre qualsevol branca que pugui ser útil pels professionals de la dansa: artístic, sobre salut, de gestió…

Un cop rebudes totes les propostes, obrirem període de votacions, per a què tots els socis i sòcies votin la que més els interessa. La més ben valorada es durà a terme al 2019 (data i horaris a pactar amb el ponent).

Bases de la convocatòria

Es tracta d’una convocatòria oberta a socis i sòcies de l’APdC, els quals poden proposar un taller formatiu – que impartirà qui el proposa – de 4 o 8 hores, que pugui ser d’interès pels professionals del sector (temàtica i àmbits lliures).

Cal omplir aquest formulari aportant la informació següent:

  • CV.
  • Títol del taller.
  • Objectius.
  • Contingut.
  • Destinataris.
  • Número d’hores (entre 4 i 8h).
  • Proposta d’honoraris (a pactar), que es pagaran mitjançant factura.

Es poden enviar propostes fins al 9 de desembre a les 23.59h. Del 10 de desembre al 6 de gener s’obrirà el període de votacions. La proposta guanyadora es programarà al llarg del 2019.