Actualitat

Crida a participar al projecte ‘Quin gest necessitem avui?’

09/12/2021

Les companyies Moveo, Sauf le Dimanche i Mariantònia Oliver han engegat enguany un projecte artístic internacional, digital i social que convida a la participació d’habitants de totes les edats de Barcelona. Sota el títol ‘Quin gest necessitem avui?’, aquesta iniciativa es proposa treballar sobre aquesta pregunta en relació a les circumstàncies de separació i distanciament que estem vivint des de l’inici de la pandèmia.

Des d’ara fins a finals d’any inicien una col·lecta de gestos a gran escala, que es durà a terme paral·lelament a Occitània, Balears i Catalunya. Les respostes es poden fer arribar a través de la pàgina de col·lecta de gestos! Durant els propers mesos també estaran duent a terme una sèrie d’activitats, tant obertes al públic com adreçades a col·lectius concrets que col·laboren amb les companyies organitzadores.

Podeu llegir tota la informació sobre el projecte aquí. El projecte està co-finançat a Catalunya per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, l’Institut Ramon Llull, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, a més de la col·laboració de l’Escola Univers, el Festival RBLS, la Fundació BAY Al-Thaqafda, el Centre Cívic Barcelona i el Centre Cívic Casa Groga.