Actualitat

Quim Bigas i SÂLMON>festival premiats pel FAD Sebastià Gasch

13/09/2017

Quim Bigas i el festival SÂLMON>festival han estat premiats en la secció “d’aplaudiments” als Premis FAD Sebastià Gasch 2017, que es lliuraran el 18 de setembre.

El festival de creació en clau contemporània SÂLMON>festival, que aquest any arriba a la sisena edició, s’ha endut l’aplaudiment Sebastià Gasch. El jurat li ha atorgat el guardó per “mostrar un univers on hi ha tants nords com estrelles”. El coreògraf Quim Bigas ha rebut l’aplaudiment Sebastià Gasch a la creació emergent pel muntatge Molar per “reinterpretar la felicitat i encomanar-la al públic de forma èpica i catàrtica”.

El director Roger Bernat ha guanyat el Premi FAD Sebastià Gasch d’arts parateatrals i el FAD d’honor ha recaigut en el pintor i director escènic Joan Baixas. L’aplaudiment internacional Joan German Schroeder ha recaigut en Dimitris Papaioannou pel muntatge The Great Tamer.

La cerimònia de lliurament de la 41a edició dels Premis FAD Sebastià Gasch tindrà lloc el dilluns 18 de setembre a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona.