Actualitat

Qui vols que guanyi els Premis Dansacat? Vota!

05/11/2009

Demà es faran públics els noms dels finalistes de la primera edició dels Premis Dansacat, en les seves categories de “Reconeixement professional i “Dansa i societat”.

La comissió de preselecció ha escollit els finalistes d’entre les candidatures rebudes a través de www.dansacat.org. Aquesta comissió està formada per: Jordi Casanovas, ballarí de reconeguda trajectòria; Montse Prat, gestora i productora especialitzada en dansa; Lipi Hernández, creadora i mestra de dansa contemporània; Sònia Klamburg, directora d’Àrea. Espai de Dansa i Creació; i Núria Font, videoartista, Premi Nacional de Cultura 2009 en la categoria de Dansa.

El premi està dotat amb 1000€ (650€ en metàl·lic i un xec regal de 350€ per equipament de Dansa a qualsevol botiga Menkes), i una escultura de l’artista Andreu Bresca.

Els Premis Dansacat, organitzats per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), tenen com a objectiu principal reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda la seva vessant més artística i de l’altra, la seva vessant més social.

Els guanyadors s’escolliran per votació popular, a través de www.dansact.org. El període de votacions s’inicia demà 6 de novembre i finalitzarà el 6 de desembre. Els premiats es donaran a conèixer l’11 de desembre al vespre en un acte festiu a la Nau Ivanow de Barcelona. L’APdC també farà entrega del Premi al Soci, premi fora de concurs, decidit per la Junta de l’APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci més implicat en el desenvolupament dels objectius de l’ Associació.

Nau Ivanow, ICAT FM, Miscel·lània, Harlequin i Menkes col·laboren amb els Premis Dansacat.

Trobaràs més informació (bases dels premis, perfil dels finalistes, vídeos de presentació dels finalistes i fotografies) a:  http://premisdansacat.wordpress.com