Actualitat

L’APdC obre una nova convocatòria d’Oportunitats, la primera beca de transició per a professionals de la dansa de l’Estat

11/07/2024

El termini de presentació acaba el 17 de setembre de 2024 a les 23.59h

L’APdC ha estat una associació pionera en el treball d’acompanyament a la transició laboral de les seves professionals. Des que l’any 2014 engegués la Taula de Transició d’Artistes, la associació ha vetllat sempre per aquelles sòcies que necessitaven suport en les diferents etapes de les seves trajectòries: la formativa, la del desenvolupament professional i sobretot la de transició dels escenaris a un altre treball, professió i manera de vida. Fa tres anys l’APdC va fer un pas més creant la Beca Oportunitats, una iniciativa que té per objectiu impulsar la formació de les nostres associades en el camí cap a la transició professional. Aquesta beca dona suport a aquelles formacions destinades a assolir noves capacitats en el camí cap a la reorientació laboral.

Després de la bona experiència de les tres primeres edicions, on la sòcies Marta Hervás, Aina Lanas, Laia Duran i Laura Alcalà van guanyar aquesta ajuda, ara s’inicia el procés per atorgar una quarta beca. Feu clic al botó de sota per llegir les bases i accedir a la beca.

*Les guanyadores d’anteriors beques Oportunitats no podran accedir de nou a la convocatòria.